sunshinetrip

Osszefuggestelen materialista gondolatok a hedonizmus kozep-europai fovarosabol Filmszeru esemenyek lancolata silany minosegu irasba foglalva, napi bontasban. Neha tobbnapiban. Neha meg sehogy. Napi zene ha van kedvem. Ugyse irok, ha tortenik valami, csak ha nem.

daymuzzak

2010.05.16. 23:48 sunshinetrip

na persze

Tags: desperate

bongeszgetek szepen a kedvenc angol bulvaroldalamon, es a mar megszokott celcsoport (IP cim) alapjan kivalasztott nyelven var ram a hirdetes, sikeresen, szepen, beagyazva egy barca cikkbe, nem hiszem el amugy azota sem.mar lattam hasonlot angolul de ez utott.

 

 

 

 

 

 

 

 

emigraljatok gyermekeim az urban. emigraljunk mind, az utolso etesse meg a disznokat es kapcsolja le a villanyt. a hideg raz.

a huszadik szazad legnagyobb nemzeti katasztrofaja, a magyarsag szethullasa ennel tobbet erdemel, emigraljon aki akar, de en akkor is itt halok meg.

Leave a comment

Trackback address for this post::

https://sunshinetrip.blog.hu/api/trackback/id/tr592008852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása